Retardada la inauguració de la nova estació del TGV de Perpinyà

  • Dv. 26 de Novembre del 2010 (Tarda) La inauguració prevista pel pròxim dimarts, 30 de Novembre de la nova estació del TGV i el seu centre comercial, s'ha tingut que retardar ja que la comissió de seguretat, reunida els dies 22 i 23 de novembre, ha donat un avís negatiu argumentant motius de seguretat a causa de les obres en curs.

VilaWeb
Redacció
26.11.2010 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Metrovacesa, l’empresa concessionària, un dels primers grups immobiliaris de l’Estat espanyol, ha informat que està pendent de l’informe complet de la comissió i que ja està prenent les mesures adequades per respondre a les seves exigències. La comissió de seguretat es tornarà a reunir el 6 de desembre. Aquesta estació, juntament amb el complex comercial, du el nom de ‘El Centre del Mon’. Llàstima que la seua eb, només tingui versió en francès i espanyol.

Segons el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, aquests concerneixen ‘a problemes de seguretat del generador elèctric, de les portes de seguretat i dels acabaments de  la relació entre el pas vianants i l’estació TGV,  la SNCF ha de donar igualment el seu aval abans de l’obertura’. S’espera que és pugi inaugurar abans de final d’any. El centre comercial, acollirà uns 55 comerços

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any