Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  30.10.2010  06:00

John Berger, resistir

Edicions de 1984 publica l'assaig 'Amb l’esperança entre les dents' · Llegiu-ne un avançament

Men?ame
 

Edicions de 1984 publica un nou títol de l'escriptor i assagista John Berger, 'Amb l’esperança entre les dents', traduït per Montse Basté. Segons que explica l'editor Josep Cots: 'en les pàgines d'aquest llibre, Berger afirma que resistim quan ens neguem a jutjar-nos amb els criteris dels nostres opressors. Quan refusem els valors de la manipulació. Quan refusem no només les condicions dels que ens oprimeixen, sinó també la història tal com ells l’expliquen. La pitjor ocupació és tenir envaïts l’esperit i el pensament perquè, quan es perd esperança, l’única cosa que queda és una enteresa inextingible.' Llegiu-ne un avançament en pdf.

John Berger (Londres, 1926) assagista, novel·lista, guionista, dramaturg i crític, sempre ha desafiat els gèneres convencionals i les fronteres. És autor de més de trenta obres i va guanyar el premi Man Booker Prize amb la novel·la G. D’entre les seves novel·les, en destaquen 'To the wedding', 'Here is where we meet', la trilogia 'Into their labours' i 'D’A a X', publicada també per Edicions de 1984.