Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  05.10.2010  17:23

El Consell vol impedir també l'emissió de Gandia TV

L'Ajuntament de Gandia anuncia que mantindrà emetent malgrat l'amenaça de sancions del govern

Men?ame
 

El govern municipal de Gandia ha anunciat que mantindrà l'emissió per TDT de Gandia TV malgrat la recepció d'una notificació del govern valencià que en reclama l'aturada fins que no tingui la llicència. La Conselleria de Justícia i Administracions Públiques amenaça en aquesta notificació amb sancions d'entre seixanta mil a un milió d'euros a l'ajuntament si continua emetent, tal com ja va fer amb les emissions de TV3 arreu del País Valencià.

El batlle de Gandia, José Manuel Orengo, ha afirmat que la informació és un dret dels ciutadans que se'ls havia negat fins ara per raons tècniques i administratives. Un comunicat del govern municipal diu que els serveis tècnics municipals ja preparen una resposta que remetran al Consell per explicar els motius i els drets que emparen la seva decisió de continuar informant als veïns de la comarca a través de la seva televisió pública.

L'ajuntament també ha mostrat la sorpresa per la celeritat del Consell en fer arribar la notificació a Gandia pocs dies després de l'inici de les emissions per TDT i espera que apliqui aquest zel en tots els casos en l'instrucció d'altres expedients.

L'emissió de Gandia TV va ser boicotada aquest cap de setmana passat per unes interferències d'un senyal 'pirata' que, segons el govern local, s'emetia des de Tele 7, la televisió dirigida per Pepe Codina, un home pròxim al dirigent del PP Arturo Torró. L'ajuntament de Gandia ja ha anunciat que presentarà una denúncia contra els responsables del senyal que durant quaranta-vuit hores va interferir Gandia TV.