L’ala-pivot Marc Silva, fitxatge estrella del CB Valls

  • El jugador de 27 anys retorna al CB Valls provinent del Cornellà de LEB Or

VilaWeb
Xavier Pete
11.09.2010 - 10:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Marc Silva Periz. Aquest és el nom triat pel conjunt de Marc Guasch per afrontar la propera temporada 2010-2011 a primera catalana. Amb aquesta incorporació de luxe per a l’equip, el CB Valls ha confirmat que la plantilla queda totalment tancada per aquesta temporada, en la que des del club esperen poder lluitar per l’ascens de categoria tot i que el tècnic vol anar “partit a partit.”

L’ala-pivot de 2,02m ja sap el que és jugar al CB Valls. Durant la temporada 2003-2004 va assolir l’ascens a LEB amb el conjunt vallenc. Posteriorment marxà al UB Sabadell de LEB2 classificant-se per jugar la Copa LEB2 i els play-offs. Després es va incorporar al WTC Cornellà però es va perdre part de la primera temporada per culpa d’una lesió. El club va seguir apostant per ell fins a estar quatre temporades al club, assolint un ascens a LEB Or.

Silva també pot fer molt de mal jugant com a fals quatre, jugant obert i llançant triples amb bon percentatges. Marc Silva s’ha convertit en els darrers anys en un dels jugadors més estimats per l’afició del Cornellà ja que va ser un dels puntals per l’ascens del Cornellà a LEB Or.

El CB Valls es troba en plena pretemporada esperant la seva estrena el proper dissabte 18 de setembre a la pista del C.E. Vilanova.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any