Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  02.09.2010  12:41

El Lluçanès és ben present a la Caramella 23

Inclou una entrevista al ferrer d'Alpens i un reportatge sobre el grup de cantadores d'Alpens

Men?ame
 

La revista Caramella número 23, corresponent al semestre juliol-desembre del 2010, inclou informacions sobre la comarca, com acostuma a ser en els diferents números d'aquesta publicació editada per tres entitats, una de les quals és l'associació Solc, música i tradició al Lluçanès.

Aquest número de Caramella centra el seu contingut en el dossier "Festa, sàtira i transgressió", en el qual s'hi recullen diferents textos sobre aquesta temàtica i referits a diferents propostes d'arreu dels Països Catalans. La mateixa portada de la revista és una imatge de la falla de Na Jordana, de València, de l'any 2007.
A banda d'aquest dossier, també hi trobem una llarga entrevista i reportatge sobre la trajectòria del músic i cantant Ton Rulló, articles sobre temes prou diversos com la música raï, el vintè aniversari del grup de grallers del Baix Camp, ganxets, un article sobre el col·laborador de la revista i ànima del grup la RAS, de la Marina, Pep Bas, que ha faltat recentment, un article sobre el flabiol i altres propostes de música i cultura popular de tot el país i de més enllà.
En aquest número el Lluçanès, i més concretament la població d'Alpens, hi té un paper destacat. Per una banda, hi trobem un reportatge escrit per Roser Reixach sobre les cantadores d'Alpens, amb una dedicatòria especial per a la Pepeta Plans, desapareguda recentment. Per una altra, hi ha una entrevista amb el ferrer, també d'Alpens, Enric Pla, dins l'apartat d'Oficis i artesans, de recent creació a la revista, feta per Aleix Cardona.
En aquest número, Caramella anuncia que a partir d'ara inclourà publicitat en la seva pàgina web, on hi ha la informació copmpleta d ela revista i de les entitats que la fan possible: Carrutxa, de Reus al Baix Camp; Tramús, de l'Horta, i Solc, del Lluçanès.