A l’ombra de Facebook: Cupidtino

  • Durant l'agost, cada dia us proposem de descobrir una xarxa social peculiar

VilaWeb
Redacció
20.08.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si ets una d’aquelles persones entusiastes d’Apple, que només admeten treballar amb ordinadors Macintosh, escoltar música amb l’iPod, parlar per telèfon amb l’iPhone i entretenir-se amb l’iPad, tan sols et queda un pas més per a demostrar la fidelitat absoluta a la companyia californana dirigida per Steve Jobs: buscar una parella igual d’apassionada per Apple que tu. Des del començament del mes de juny, a més, és molt més facil de trobar-la. Sols cal anar a la web Cupidtino (un nom que juga amb Cupido, el déu romà de l’amor, i Cupertino, la ciutat de Silicon Valley on té la seu central Apple) i començar a buscar.

Els impulsors d’aquest portal de cites per a ‘macaires’ ho tenen clar: ‘Els fans de Macintosh i Apple tenen sovint moltes coses en comú, en termes de personalitat, professió creativa, un sentit semblant de l’estil i l’estètica, gust i l’amor per la tecnologia; prou raons fonamentals, en definitiva, perquè dues persones es trobin i s’enamorin’.

De moment s’ha activat en fase de prova i, com no podia ésser d’una altra manera, per a inscriure-s’hi cal fer-ho des d’un aparell d’Apple.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any