Millet i Montull compareixeran dimarts en la comissió d’investigació parlamentària

  • Ahir van sortir de la presó · Castells compareixerà el dia 13

VilaWeb
Redacció
01.07.2010 - 10:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Segons ho ha acordat avui la junta de portaveus de la cambra catalana, l’ex-president del Palau de la Música, Fèlix Millet, i l’ex-gerent, Jordi Montull, que van sortir ahir de la presó de Can Brians, compareixeran dimarts vinent en la comissió d’investigació parlamentària sobre el cas Palau.

El president de la comissió, Pere Vigo, ha confirmat que la data escollida per a la compareixença era dimarts, dia 6, i ha dit que cap dels dos no tenia cap motiu per evitar comparèixer. De fet, hi havia previst que Millet i Montull compareguessin la setmana passada, però l’ingrés a presó va motivar que els partits ho ajornessin fins més endavant. 

La jutgessa que porta el cas de l’hotel del Palau va decidir ahir de deixar en llibertat Fèlix Millet i Jordi Montull, a qui havia empresonat perquè no poguessin influir en els testimonis. Tots dos van sortir de la presó ahir a la tarda.

Castells, el 13 de juliol

Qui encara ha de comparéixer és el conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, que, segons Vigo, ho farà el 13 de juliol i previsiblement tancarà la comissió.

En un principi es preveia tancar la setmana que ve els treballs de la comissió, però l’ampliació de compareixences ha obligat a fer una setmana més de treballs. Això impedirà amb tota probabilitat que les conclusions de la comissió d’investigació es puguin votar definitivament en el Ple del Parlament del 14 i 15 de juliol, i hauran de ser tractades en la sessió plenària prevista per al 28 i 29 de juliol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any