Marc Ingla: ‘La força del Barça és que tenim un país al darrere’

  • Entrevista amb el candidat de Més Barça que Mai a la presidència del Barça · VilaWeb entrevistarà tots els candidats blau-grana

VilaWeb
Redacció
03.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Marc Ingla és el cap de la candidatura Més Barça que mai, que integra alguns dels vice-presidents de l’equip que ha guanyat les dues darreres eleccions al FC Barcelona: Ferran Soriano, Alfons Godall i Albert Vicens, a més d’Ingla mateix. Segons Ingla, el seu projecte és central, entre dos extrems representats per Jaume Ferrer i Alexandre Rosell. En aquesta entrevista (vídeo) amb VilaWeb, la primera de la sèrie dels candidats de les eleccions del 13 de juny, Ingla defensa el catalanisme desacomplexat del seu projecte i del Barça. ‘La catalanitat del Barça és la nostra força’, diu.

La campanya de Marc Ingla ha posat l’accent a la professionalització del club i la visió global del model de club. Ingla proposa una junta que no intervingui en les decisions tècniques i deixi la gestió diària del club a l’equip de directius professionals. També proposen una ‘Masia global‘ que traslladi el model de planter que té el club a Barcelona a diferents països per captar promeses d’arreu del món.

Avui se sabran les candidatures vàlides i s’iniciarà oficialment la campanya un cop s’hagin comprovat les signatures presentades pels diversos candidats. Dimarts va acabar el termini de recollida de signatures, que són l’aval dels socis, i van superar el tall requerit de 2.095 butlletes signades per socis Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito. La comprovació de les butlletes acaba avui, però tots quatre candidats ja han començat a fer campanya des de fa setmanes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any