Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  21.04.2010  18:04

Autor/s: Miquel Bresolí

Sant Jordi 2010. Altres propostes des de Ponent

Bandolerismes, Ermengol, sardanes

Men?ame
 

A més de les propostes de les editorials de o vinculades a les comarques de Ponent també hi ha altres aportacions sorgides d'autors de Ponent o relacionades amb les nostres comarques.

Algunes molt recents com el llibre “L'Agrupació Sardanista de Torregrossa, 50 anys. 1960-2010” del torregrossenc Ramon Manuel Ribelles.

També hi haLo nou diccionari lleidatà-català, de Robert Masip, Ferran Montardit i David Prenafeta, amb pròleg de Lo Cartanyà. Aquest dijous, dia 22, es presenta al Palau d'Anglesola)

Amb més recorregut al mercat hi ha “LACTOgraphies” del reconegut dibuixant Ermengol que en aquest cas ha elaborat un seguit de poemes visuals que recull en aquest llibre. Del mateix autor tenim una història de Cervera en historieta.

Una altra possibilitat és “Bandolerisme, bandolers i bandositats”, un treball sobre els bandolers a la plana d'Urgell del Grup de Recerques de les Terres de Ponent.