Notícies

Dimecres  07.04.2010  19:06

Justo Molinero dóna suport a la consulta de Cornellà Decideix

Ho farà en un acte el pròxim divendres al barri de Sant Ildefons

Men?ame
 

Justo Molinero, presentador i president del Grup TeleTaxi, dóna suport a Cornellà Decideix per demostrar que qualsevol consulta popular és legitima si es mou en els paràmetres democràtics. El proper 9 d’abril  al barri de Sant Ildefons Molinero participarà en l’acte de presentació de Cornellà Decideix, que també comptarà amb Antonio Alvear, el president de l'associació de veïns de Sant Ildefons; Samuel Ruiz, de l'associació promotora 'Nuevo Perú'; i Aziz Baha, membre de Cornellà Sense Fronteres i treballador social.

Amb l'objectiu d'atreure aquests ciutadans, Cornellà Decideix va temptejar diferents personalitats capaces d'aconseguir-ho. Finalment, l'agenda i les possibilitats personals 'han fet que Justo Molinero es declari disposat a participar', ha informat la plataforma.

'Altres persones ens han fallat', han explicat els organitzadors. Justo Molinero, un empresari que ha fet fortuna amb el seu grup TeleTaxi, construït a partir de la ràdio del mateix nom, 'no depèn de ningú i per tant ja no té por', han afegit.