La plataforma per l’ensenyament públic promou una consulta popular sobre la gestió de Font de Mora

  • Es farà el 6 de maig als centres educatius

VilaWeb
Redacció
24.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic presenta aquest migdia una iniciativa per fer una consulta popular als centres públics educatius el 6 de maig per a avaluar la gestió del conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora. ‘Després de tota la mobilització de l’any passat, una de les més importants del país, tot continua igual; amb la consulta, la plataforma pretén de mantenir les mobilitzacions i de sensibilitzar l’opinió pública’, explica a VilaWeb Diego Gómez, president d’Escola Valenciana, una de les entitats integrants de la plataforma.

La plataforma es queixa que la Conselleria d’Educació continua ‘prenent decisions de manera unilateral’, que ‘no està oberta al diàleg’ i que ‘es nega a negociar els tretze punts del manifest‘ (pdf), segons que explica Marc Candela, portaveu d’STEPV.

‘Davant d’aquesta manca de consens’, diu Diego Gómez, ‘hem optat per fer aquesta consulta’. Així, el 6 de maig, es col·locaran urnes a les portes dels centres educatius per demanar a pares, mares, mestres, i alumnes a partir de certa edat si els sembla bé la política educativa de Font de Mora. ‘Tindrà un sentit simbòlic, però serà interessant saber el resultat de la consulta’, afirma Gómez.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any