Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  13.03.2010  02:31

Un dels oradors del MSR a la concentració d'avui va homenatjar Rudolf Hess

Altres fotografies demostren els contactes amb el negacionista Nick Griffin, o l'assistència a concerts de rock nacionalsocialista

Men?ame
 

Vilaweb Sabadell ha pogut obtenir unes fotografies que desenmascaren el veritable rostre delitants del Moviment Social Republicà, que amb la intenció d'augmentar el seu suport electoral i al carrer fa temps que no abracen obertament l'ideari nazi. A les fotos es pot veure com els responsables de fer els parlaments d'avui, Jordi de la Fuente, Alejandro Fernández i Carmen Padial, tenen contactes destacats amb membres de l'extrema dreta europea.

Alejandro Fernández, delegat a Sabadell del MSR i secretari de la Federació Est del partit, va assistir -com es pot comprovar a la fotografia- a l'homenatge que una delegació ultra va fer al nazi Rudolf Hess a la ciutat de alemanya de Wundsield. També el podem veure en una altra imatge assistint a un concert envoltat d'skinheads, amb un aspecte molt diferent al que acostuma a tenir darrerament degut a aquest viratge estratègic que ha fet la seva organització, que sempre ha estat vinculat a baralles i agressions racistes, especialment a la nostra ciutat.

A la tercera imatge podem veure també com la candidata a les darreres eleccions al Parlament Europe, Carmen Padial, acompanya a Fernández en un sopar a Estrasburg amb el membre del negacionista i racista Partit Nacional Britànic, Nick Griffin. Finalment, una imatge recent molt més amable de Fernández i de Jordi de la Fuente Miró, actualment Secretari Nacional d'Acció Política del MSR i considerat un dels primeres espases de l'agrupació.