Bellvís i Els Arcs Decidim es presenten en públic

  • Celebraran la consulta sobre la independència el 25 d'abril

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
12.03.2010 - 09:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La setmana passada es va presentar Bellvís i Els Arcs Decidim, la comissió ciutadana organitzadora de la consulta sobr la independència de Catalunya que es celebrarà en aquests dos pobles del Pla d’Urgell el proper dia 25 d’abril.

L’acte va servir per presentar públicament la comissió ciutadana que pretenia organitzar una consulta sobre la independència i, a més, la de palesar una sèrie de dades i qüestions en relació a aquesta.

Bellvís i Els Arcs Decidim també són presents a la xarxa amb un bloc, al Facebook i al Twitter.

La Comissió està formada per 13 membres: Pere Baiges, Jaume Ros, Joan Talarn, Joan Francesc Vich, Vensis Pelegrí, Carles Arderiu, Ruben Ferrera, Joan Messegué, Lluïsa Domenjó, Maria Reñé, Antonio Granados, Carme Ros i Francesc Fabregat.

Pere Baiges, portaveu de la Comissió, va coordinar totes les intervencions i va obrir l’acte donant a conèixer el nom de les tretze persones que en formen part i explicant d’una forma breu, els passos que s’havien portat a terme fins a la seva constitució.

També van intervenir Jaume Ros (que es membre de la Comissió en una doble qualitat: com a president de la Colla Gegantera, entitat jurídica de la qual depèn aquella, i com a tresorer): enumerant els actes que s’havien previst realitzar dins d’aquesta campanya, Vensis Pelegrí: centrant-se en les qüestions genèriques que la Coordinadora Nacional per la Consulta estableix per al bon funcionament de les consultes i Joan Talarn: enumerant una sèrie de dades i qüestions relacionades amb el concepte del dret a decidir que és el fonamental per explicar tot el moviment de les consultes sobre la independència.

En acabar aquestes intervencions es va donar la paraula als assistents per aclarir-los els dubtes que haguessin pogut generar aquelles.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Bellvís i els Arcs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any