Notícies

Dilluns  08.03.2010  06:00

L'Apple Store de Barcelona, a l'abril

La botiga oficial d'Apple obrirà a temps de vendre l'iPad · Encara no hi ha data de la de València

Men?ame
 

El primer Apple Store del nostre país s'obrirà definitivament a Barcelona l'abril propvinent. Ja fa unes quantes setmanes que Apple cerca treballadors per a la botiga, que s'instal·larà al centre de la ciutat, prop de la plaça de Catalunya. A sobre, aquest cap de setmana l'anunci del dia que es posarà a la venda l'iPad ha donat una pista de la data d'obertura de la botiga.

Segons el comunicat oficial d'Apple, l'iPad es posarà a la venda als Estats Units el dia 3 d'abril i arribarà durant aquest mateix mes al nostre país, a Alemanya, Austràlia, el Canadà, Espanya, França, Itàlia, el Japó i Suïssa. La llista inclou els països amb botigues oficials d'Apple, llevat de la Xina. Això vol dir que, d'entrada, l'iPad solament es vendrà a les Apple Store; per tant, que les botigues previstes d'inaugurar al nostre país (Barcelona) i a Espanya (Madrid) obriran a temps de poder-lo vendre; és a dir, a l'abril.

València, a l'espera

La batllessa de València, Rita Barberà, va anunciar fa mesos que Apple obriria una botiga singular a València. Fins i tot va dir en quin edifici s'obriria. Però Apple no ha confirmat mai la notícia, encara que sí que sembla que considera aquesta possibilitat.