Especial 28-F: El referèndum a Ventdelplà

  • Us oferim la segona remesa de l'especial dedicat al referèndum sobre la independència de Catalunya del 28-F

VilaWeb
Redacció
26.02.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ventdelplà, títol de la sèrie de TV3 i nom del poble on es descabdella, és, d’alguna manera, un dels setanta-nou pobles on es farà la consulta sobre la independència el 28 de febrer. I és que, Breda, l’escenari real de la sèrie, votarà diumenge. En aquesta segona remesa de l’especial sobre el referèndum del 28-F, parlem amb els habitants d’aquest poble de la Selva, i amb algun dels actors de la sèrie, que advoquen per portar la consulta també a Ventdelplà.

De fet, ja s’ha format el grup de Facebook Ventdelplà Decideix i la coordinadora Breda Decideix també demana que la consulta arribi a la sèrie, car ‘és el tema principal de conversa del poble, i la telenovel·la sempre ha retratat les qüestions més quotidianes i de més actualitat’.

En aquest especial també parlem amb els portaveus de les coordinadores locals del Vendrell, Cardona, Sant Quirze del Vallès i Alella, que expliquen que s’ha fet molta feina aquests darrers mesos, especialment des dels municipis, i que esperen que diumenge la societat respongui amb una bona participació.

En aquest canal de VilaWeb TV podeu veure la primera remesa de l’especial sobre el 28-F i també tots els vídeos de VilaWeb relacionats amb les consultes sobre la independència.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any