Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  17.02.2010  13:40

Estaràs responsabilitza Matas de les decisions sobre el Palma Arena

El jutge investiga un suposat desviament de fons públics i l'enriquiment il·lícit de l'ex-president

Men?ame
 

Rosa Estaràs, eurodiputada pel PP i ex-vice-presidenta del Govern balear, ha dit avui davant del jutge que instrueix el cas Palma Arena que l'ex-president Jaume Matas era el principal interessat que avancés la construcció del velòdrom i que ell era el responsable de les principals decisions que es prenien respecte de les obres. Estaràs ha declarat com a testimoni davant del jutge José Castro, que investiga el suposat desviament de fons públics durant la construcció del Palma Arena i la possible vinculació per enriquiment il·lícit de Matas.

Després d'Estaràs hauran de declarar els diputats del PP Rosa Puig i Joan Flaquer, que també se'ls interroga pels càrrecs de responsabilitat que van ocupar durant la legislatura passada.

Fa un parell de setmanes, l'1 de febrer, el jutge Castro va dictar un interlocutori pel qual desestimava la petició d'un dels advocats, que havia demanat la nul·litat de les investigacions sobre el patrimoni de Matas. El jutge va considerar que era obligat de continuar les investigacions d'aquest patrimoni atès que era 'una de les principals destinacions' dels cinquanta milions d'euros desviats en la construcció del velòdrom.