Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  15.01.2010  13:23

Llibres de text en format digital de franc per a noranta mil alumnes d'ESO al setembre

Se'n podran beneficiar els centres del Principat adherits al projecte EduCAT1x1

Men?ame
 

Els alumnes de primer i segon d'ESO dels centres del Principat adherits al programa del Departament d'Educació EduCAT1x1 de digitalització escolar el curs que ve podran obtenir els llibres de text en format digital de franc. El programa concerneix uns 90.000 alumnes. Les famílies rebran una targeta digital amb l'import del material i podran comprar els llibres des d'un portal web anomenat Empúries. En aquest vídeo el director general d'Educació Bàsica i Batxillerat explica el projecte.

L'import inicial que el departament imposarà a la targeta de les famílies no s'ha concretat, però el director general d'Educació Bàsica i Batxillerat, Jaume Graells, va dir: 'Hem demostrat que amb trenta euros es pot assegurar la gratuïtat dels materials.' Ara, les famílies que ho desitgin podran afegir més diners a la targeta per a adquirir materials complementaris de les editorials.

Segons Graells, aquest projecte és únic al món i ja hi ha en preparació una eina informàtica que permeti un accés comú a tot els continguts digitals de les editorials des de tots els entorns de feina. El Departament d'Educació preveu que, d'ací a quatre anys, la gran majoria dels centres del Principat tindran accés als recursos d'aquesta web.