Notícies

Dilluns  04.01.2010  11:35

L'Orfeó Català ofereix avui una cantada de Nadales gratuïta

Millet i Montull compareixen al jutjat per a signar, d'acord amb l'única mesura cautelar dictada pel jutge

Men?ame
 

L'Orfeó Català ofereix aquest vespre, a dos quarts de vuit, un concert gratuït de Nadales a la plaça del Rei de Barcelona. L'acte, presidit per l'alcalde, Jordi Hereu, vol ser un reconeixement de la Ciutat a l'Orfeó i un gest d'agraïment dels cantaires pel suport rebut des de l'escàndol pel cas Millet.

Dirigits per Josep Vila, els cantaires interpretaran, des de les escales de la plaça del Rei, les peces 'Joia en el món', 'Els àngels de la glòria', 'Cançó de bressol', 'Fum, fum, fum', 'Adeste fideles', 'Un roseret eixia', 'Les dotze van tocant', 'Santa nit', 'El rústec villancet', 'El dimoni escuat', 'làngel i els pastors', 'El noi de la mare' i, per acabar, 'El cant de la senyera'.

Millet i Montull es presenten al jutjat

Justament avui, l'ex-president de l'Orfeó Català - Palau de la Música, Fèlix Millet, i l'ex-director administratiu, Jordi Montull, s'han presentat avui per signar al jutjat número 30 de Barcelona. És l'única mesura cautelar dictada pel jutge que instrueix el cas de desviament de diners de l'entitat, Juli Solaz, que va deixar en llibertat amb càrrecs Millet i Montull. El jutge va obligar-los a entregar els passaports i a presentar-se una volta al mes al jutjat, després de la confessió de tots dos de desviar fons en benefici propi. Més tard, l'Audiència de Barcelona va confirmar la llibertat provisional, tot desestimant la petició de la fiscalia.