S’ha mort el dissenyador i il·lustrador Enric Solbes

  • L'han enterrat avui a les quatre al tanatori d'Alzira

VilaWeb
Redacció
21.12.2009 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El món cultural valencià ha quedat sacsejat per la mort sobtada del pintor, il·lustrador i dissenyador Enric Solbes (Alcoi, 1960 – Alzira, 2009). Deixeble de Manuel Boix, va col·laborar com a gravador amb ell durant el 1985-1987. Solbes era el responsable de la imatge gràfica de l’editorial Bromera (incomptables cobertes, el logotip, el disseny de les revistes L’Illa i TXT, els tradicionals calendaris, les exposicions… ), i també de la companyia Albena Teatre de Carles Alberola.

Enric Solbes és l’autor d’un centenar de cartells anunciadors de distints certàmens de música, espectacles, campanyes institucionals, etc. Recentment va rebre el Premi al Millor Llibre Il·lustrat en valencià, atorgat per la Generalitat per ‘Rondalles valencianes‘ de Josep Franco.

La Casa de la Cultura d’Alzira acull des del 10 de desembre la seva darrera exposició, després de catorze anys sense exposar material nou, ‘Retrats de l’invisible’, que es pot visitar fins al 10 de gener, i que, segons l’agenda, serà itinerant i passarà per altres ciutats com ara Altea, Almussafes, Dénia, Alcoi, l’Alcúdia, Sagunt i Requena.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any