El grup Mine! guanya el Sona 9 per un sol vot de diferència

  • El segon classificat, Estúpida Erikah, s'emporta el premi Joventut

VilaWeb
Redacció
11.11.2009 - 08:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup Mine! és el guanyador, per un sol vot, del premi del concurs Sona 9, que es va anunciar ahir al vespre. (Podeu descarregar-vos gratuïtament el primer disc de Mine! i veure el videoclip de la seva cançó ‘Fumar’). El premi consisteix en la possibilitat d’enregistrar i editar un disc i un vídeoclip, de tenir una campanya de promoció i una ronda de cinc concerts. El grup Estúpida Erikah (vídeos) ha obtingut el premi Joventut i Minimal el premi Èxit.El premi per votació popular, l’únic que decideix el públic, fou per al grup Hewel. La festa va cloure amb l’actuació del guanyador del Sona 9 de l’any passat, ‘La Nota’, i el grup ‘Mishima’, que va presentar el nou disc, ‘Ordre i aventura’.

El Sona 9 d’enguany s’ha decidit, doncs, per un sol vot. I per això Estúpida Erikah, el segon classificat, va recollir amb un regust amarg el premi Joventut, que consisteix en l’enregistrament i edició en un estudi professional d’un CD-EP amb 4 cançons, una mini-gira de concerts promocionals per Catalunya i una campanya de difusió als mitjans dels concurs.

Organitzat per iCat fm, Televisió de Catalunya, Ritmes.cat i el Grup Enderrock, i amb el suport dels departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Sona 9 és el concurs més important per a la promoció de la música en català tant pels premis que atorga com pel volum de maquetes que es presenten. Enguany, s’ha arribat a la xifra rècord de 154 formacions inscrites.

Enllaços
Mine!: Podeu descarregar-vos gratuïtament el primer disc de Mine! i veure el videoclip de la cançó ‘Fumar’.
Estúpida Erikah: Podeu-veure diversos vídeos de l’actuació en directe d’Estúpida Erikah al Festival Acústica de Figueres d’enguany.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any