Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  11.06.2009  22:00

VilaWeb TV: Centenars de manifestants reclamen a Barcelona la declaració unilateral de la independència

S'han aplegat a la plaça Sant Jaume per fer un Acte de Sobirania

Men?ame
 

La plaça Sant Jaume de Barcelona s'ha omplert per fer un Acte de Sobirania. Membres d'entitats com la PDD, Sobirania i Progrés, Sobirania i Justícia, i representants de l'Esquerra Independentista i del moviment sindicalista demanen així que el Parlament de Catalunya declari, de manera unilateral, la independència del país. Després de soterrar un estatut que consideren mort, la música de 'Catalunya Comtat Gran' ha donat pas a diversos parlaments (vídeo).

Àngels Folch, Miquel Strubell, Martí Majoral, Isabel Pallarès, Xavier Mir o Montserrat Gabarró han estat algunes de les personalitats que aquest vespre han sentenciat, davant de centenars de persones, que l'estatut s'havia mort 'd'inanició' i que la majoria de la societat civil catalana no volia continuar formant part de l'estat espanyol.

Els organitzadors han emplaçat tothom a participar en l'acte que faran el 27 de juny a la tarda, quan aniran des de l'Arc de Triomf fins al Parlament de Catalunya per demanar als representants polítics que facin, ells també, un acte de sobirania.