Explosió de joia a Canaletes

  • VilaWeb us ofereix un vídeo de la celebració a la rambla de Canaletes · Els socis podran sol·licitar les entrades per a la final des de demà fins a dilluns

VilaWeb
Redacció
07.05.2009 - 02:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La classificació del Barça per a la final de la Champions (27 de maig a Roma contra el Manchester United) ha aplegat milers de persones a la rambla de Canaletes de Barcelona aquesta matinada. Els afeccionats han celebrat, sense incidents, el resultat de l’eliminatòria contra el Chelsea (1-1) que ha permès als blaugrana el pas a la final. En aquest vídeo podeu veure la festa que s’ha esdevingut a Canaletes a partir de les les onze de la nit.

Uns nou mil seguidors blaugrana han celebrat anit la classificació del Barça. Els afeccionats han omplert els voltants de la font de Canaletes a la Rambla de Barcelona amb crits de ‘Això és una festa, visca Iniesta’.

La rebuda de l’equip a l’aeroport del Prat, passades les cinc de la matinada, també ha estat espectacular. Els primers a rebre els jugadors han estat els mateixos treballadors de l’aeroport.

Les entrades, a partir de demà

El club ha emès un comunicat (pdf) en què informa als socis que poden demanar les entrades per a la final a Roma contra el Manchester a partir de demà a les 10 i fins al dia 11 a les 19. La petició s’ha de fer, com en unes altres ocasions, mitjançant un formulari que es pot trobar a la web del club. Si hi ha més sol·licituds que no pas entrades, el Barça les sortejarà el dia 12. I entre els dies 12 i 14 es comunicarà als socis agraciats el procés per a la compra de les entrades.

(Imatges aèries enregistrades des de l’hotel Lloret)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any