Silvia Riba serà proclamada millor promesa de l’atletisme català

  • També seran reconeguts els seus entrenadors Manel Cumeras i Josep M. Padullès

VilaWeb
Redacció
05.05.2009 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’atleta del Club Atlètic Vic Silvia Riba, que el 2008 ha aconseguit el Campionat de Catalunya absolut de 60 i 100 metres llisos i de salt de llargada i ha estat subcampiona estatal absoluta dels 100 metres llisos, serà proclamada com la millor atleta de Catalunya en la categoria de promesa de lʼAtletisme Català femení 2008. Els seus entrenadors, que també rebran el reconeixement de la Federació Catalana d’Atletisme, són Manel Cumeras i Josep M. Padullès.El lliurament de les distincions es farà el proper divendres 8 de maig durant el sopar de la tradicional Nit de l’atletisme català que es farà a l’Hotel Podium de Barcelona.

Durant la festa es lliuraran els premis als millors atletes catalans de la temporada 2008, els trofeus als clubs campions de Catalunya a l’aire lliure 2008 i a la pista coberta 2009. També es farà un reconeixement públic als entrenadors personals dels millors atletes del 2008 i als atletes que han batut algun record de Catalunya absolut i s’atorgaran insígnies als jutges per diversos mèrits.

Aquest any la Federació també vol retre homenatge a un destacat atleta per la seva trajectòria, en Jordi Mayoral, en la seva retirada de l’atletisme d’alta competició.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any