Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  04.05.2009  08:53

El Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà es presenta aquest dissabte

Des de fa un mes, disposen d'un bloc

Men?ame
 

Fa gairebé un any us parlàvem d'una iniciativa que aquest dissabte, dia 9, es presentarà a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell, a les onze del matí: el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà. Es tracta d'un grup d'estudiosos heterogeni i multidisciplinar compromesos amb la difusió comarcal. L'acte anirà acompanyat d'una conferència inaugural de Joan Busqueta, director de l'IEI, i de l'exposició “De la Guerra 1936-39” amb visita guiada a càrrec de Pol Galitó.

A més de l'acte presencial en el que també hi participaran Gabriel Pena, vicepresident de l'IEI, Joan Reñé, president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, i Eduard Comalada, regidor de Cultura de Mollerussa, el Centre de Recerques Pla d'Urgell Mascançà disposa d'un altre espai de difusió.
Es tracta d'un blocon expliquen d'on sorgeix la idea del Centre, qui el compon i la seva voluntat oberta a ampliar els membres col·laboradors, així com els objectius i principis del mateix. Alhora serveix com aparador per donar a conèixer les activitats del Centre, que també disposa d'espai en la pàgina de l'Institut Ramon Muntaner.
L'acte de presentació es obert a tothom.
Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d'Urgell.