Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  26.03.2009  06:00

Estol.cat, una nova xarxa de blocs en català

Agrupa blocs temàtics sobre moda, tecnologia i medi

Men?ame
 

Estol.cat és una nova xarxa de blocs temàtics en català que vol proporcionar informació i opinió de qualitat sobre àrees concretes. De moment, en formen part sis blocs temàtics i un de corporatiu, que comparteixen estil i disseny. Bitscatalans.com, sobre tecnologia i internet; Monverd.org, sobre ecologisme i medi; Disse.cat, de disseny gràfic; Acudits.net; Detennis.cat; i Estudiant de Moda, sobre les últimes tendències en matèria de roba.

Els responsables d'Estol.cat volen que els blocs tinguin un to amè, clar i divertit, aprofitant tots els recursos d'internet, però també que el contingut sigui verídic i original i, quan vingui d'una altra font, la citaran. El propòsit és d'aconseguir una xarxa d'una vintena de blocs, amb unes mil visites diàries cada un, cosa encara molt llunyana, com prou confessen. Mentrestant, els blocs ja funcionen i fins i tot s'ha obert un grup de Facebook, 'Amics d'Estol.cat'.