Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  19.03.2009  06:40

Els treballadors de Seat voten en favor de la congelació salarial

Hi han votat a favor un 65,5% · L'objectiu és que la planta de Martorell pugui fabricar el model Audi Q3

Men?ame
 

Un 65,5% dels treballadors de Seat han votat en favor de la proposta d'UGT de congelació salarial, condició perquè la planta de Martorell pugui fabricar el model Audi Q3 i no es perdin un gran nombre de llocs de treball. Un 31% de la plantilla hi ha votat contra, mentre que la participació ha estat del 67%. Tot i l'acceptació dels empleats a congelar-se el sou, Audi no garanteix totalment la fabricació d'aquest model a la planta.

El resultat s'ha conegut a la matinada, hores després d'haver-se tancat les urnes, cap a les tres del matí. Els sindicats CC OO i CGT no donen suport a la proposta d'UGT perquè consideren que dificultarà molt la negociació del conveni col·lectiu.

La majoria de treballadors, doncs, ha votat a favor d'una congelació salarial durant el 2009, un augment del 50% de l'IPC previst per al 2010 i poder recuperar el poder adquisitiu a partir del 2011, a més d'una paga mínima de 200 euros.