Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  12.12.2008  06:00

La Comunitat Minera Olesana fa 140 anys

Men?ame
 

El dilluns 8 de desembre s'han complert 140 anys de la creació de la Comunitat Minera Olesana (CMO). L'aniversari ha començat a celebrar-se el mateix dia 8 amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa, i al llarg del 2009 l'empresa d'aigües olesana continuarà organitzant activitats commemoratives del seu 140è aniversari.

A més de l'exposició sobre la cultura de l'aigua, una conferència i la celebració del Dia de l'Aigua, també participaran activament a la cavalcada de Reis. El fi de festa serà a les acaballes del 2009.La Comunitat Minera Olesana és una cooperativa que va néixer el 8 de desembre de 1868 després que un grup d'olesans decidissin constituir-se en comunitat per portar aigua amb garanties sanitàries al poble. El seu gerent, Joan Arévalo, ha destacat que el preu de l'aigua a Olesa és un 20% més barat que la mitjana de Catalunya, sobretot perquè la Comunitat Minera Olesana no busca un benefici, ja que és cooperativa. Per a l'any que ve proposa un augment de la tarifa entre un 2 i un 3%, quan la Junta de Preus de la Generalitat autoritza a apujar-les fins a un 4,9%.Més informació al web de la Comunitat Minera Olesana.

Font: Olesa Ràdio.