Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  05.12.2008  06:00

El president de la Federació Catalana de Rugbi rep el Premi Lluís Companys

Men?ame
 

El president de la Federació Catalana de Rugbi, Xavier-Albert Canal, va rebre ahir el Premi President Companys per la seva lluita per l'oficialitat de la selecció catalana. A l'acte, que va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, hi van participar el president del Parlament, Ernest Benach, la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.

Durant el transcurs de la vetllada es van reconèixer altres esportistes, com el cerdà Kilian Jornet, corredor de curses de muntanya, i el garrotxí Pere Gratacós, seleccionador català de futbol.

El periodista Antoni Bassas va presentar l'acte, en el qual també es van homenatjar les quinze federacions que enguany han representat Catalunya en competició oficial, entre elles les de futbol sala, patinatge, curses de muntanya o 'twirling'.

Anna Pruna va dir que s'havia demostrat que era possible que les federacions catalanes estiguessin a les internacionals preguntant-se, a la vegada, per què no s'acataven les sentències dels tribunals esportius. Per la seva banda, Ernest Benach va demanar la 'complicitat' de la societat per tal d'aconseguir el reconeixement de les seleccions catalanes.