Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  04.12.2008  00:04

Traslladen les dependències de l’Ajuntament d’Otos al Palau del Marqués de Sant Josep

Men?ame
 

L’Ajuntament d’Otos ha ultimat ja el trasllat de les seues dependències i de l’arxiu municipal des de l’edifici situat en el carrer Sant Josep núm. 6, conegut tradicionalment com ‘la Sala,’ cap a la seua nova ubicació en la primera planta del Palau del Marqués de Sant Josep, al carrer Santíssim Crist núm.12. L’edifici del Palau, construït en el segle XVIII, va ser adquirit en la dècada de 1990 a l’ONCE i ha estat sotmés a rehabilitació.

Des d’aquell moment s’ha dut a cap un destacat treball de rehabilitació integral del conjunt arquitectònic per tal de consolidar la seua estructura i al mateix temps adecuar-la per tal d’acollir una sèrie de dependències municipals d’ús públic.
Paulatinament s’ha anat adquirint i instal•lant el mobiliari necessari per tal d’acollir la llar dels jubilats, el saló de plens i la biblioteca amb accés a internet, així com una sala d’exposicions i un jardí amb vegetació mediterrània.
Amb el trasllat de les oficines, els treballadors municipals i el conjunt dels ciutadans d’Otos disposen ja d’un espai més ampli i ordenat en el qual realitzar les seues gestions administratives, culminant així el procés d’aprofitament públic de l’edifici més emblemàtic de la localitat.