Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  18.11.2008  06:00

El Raval(s), de festa

El festival Raval(s), d'aquest cap de setmana, aplega la diversitat cultural del barri · Us n'oferim un vídeo

Men?ame
 

Un recital de poesia urdú, una processó sikh, un concurs de hip-hop en mitja dotzena de llengües o una batucada ravalera: heus ací algunes de les activitats del sisè festival Raval(s), fet aquest cap de setmana al barri del Raval de Barcelona. Aquest vídeo recull fotografies de gestos i moments d'aquest festival que són la il·lustració d'un barri viu i heterogeni, en el qual conviuen desenes de nacionalitats i de cultures, i també religions diverses.

'El designi és de generar sinergies entre les entitats culturals i els artistes del barri', explica Eduard Tabueña, responsable de la Fundació Tot Raval, organitzadora del Raval(s). Per Tabueña, el festival és una bona mostra de tota l'activitat cultural que hi ha, 'una activitat extraordinàriament diversa i dinàmica, gràcies als seus habitants, el 47% dels quals són d'origen estranger'.

El festival ha aplegat enguany centenars de visitants i ha inclòs, entre les novetats, un concert de Gospel cantat per estudiants del Conservatori Superior del Liceu, que no fa gaire va estrenar centre al carrer Nou de la Rambla del Raval. En el Raval(s) d'enguany, també hi han col·laborat més de cent entitats del barri.