Josep Riera presenta Pell de serp, a Oristà, el dia 15 de novembre

  • Hi haurà un espectacle poètic i una actuació musical

VilaWeb
Redacció
05.11.2008 - 23:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El poeta d’Oristà, Josep Riera, presentarà el seu darrer treball , Pell de serp, el proper dia 15 de novembre, a les 7 de la tarda, al centre cívic d’Oristà.
L’acte es complementarà amb l’espectacle poètic i musical Pell i paraula i amb l’actuació del grup vigatà, Vicus.
L’acte l’organitza l’ajuntament d’Oristà.(Notícia publicada el 12 de juliol del 2008)

Nou llibre de poesia de Josep Riera

Pell de serp aplega 34 poemes

Passat Sant Jordi, el poeta d’Oristà Josep Riera va publicar el seu novè llibre de poemes. Aquest últim llibre titulat Pell de Serp és un recull de trenta-quatre poemes, els quals pretenen descriure a través de la pell d’una serp la vida, la mort, l’amor, la tristor… Podríem definir aquest nou llibre de Riera com un recull de reflexions del poeta.

L’editorial encarregada de publicar el llibre s’anomena Emboscall, una petita editorial de Vic.

Tot i ser una editorial molt petita i casolana, té una gran importància ja que intenta donar un lloc al mercat del llibre a aquells autors que no són tan coneguts. Aquesta editorial fa un gran esforç per publicar llibres que editorials grans es neguen a publicar. En el cas del poeta d’Oristà, aquest és el tercer llibre que hi publica.

El passat 18 de juny es va fer una presentació del llibre a Barcelona, concretament a la Cova del Drac. En l’acte Josep Riera va fer una lectura de poemes acompanyat del seu amic Manel Gost, que el va acompanyar amb la seva guitarra. El poeta també va estar acompanyat per la família i altres amics. Riera té previst que de cara a la tardor presentarà el seu llibre a Oristà i Vic, tot i que ja té algun altre acte de presentació previst a Vilafranca del Penedès. (LR)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any