Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  08.08.2008  01:11

Saül Gordillo ve a la Biblioplatja a presentar Nació.Cat

És una acte programat en el marc dels "vespres digitals"

Men?ame
 

El periodista i blocaire, Saül Gordillo, presentarà, aquesta tarda, el seu llibre "Nació.Cat" i parlarà de periodisme i blocs. Aquesta xerrada s'enmarca en el cicle de 'vespres digigitals' que, durant els divendres d'agost, tractarà sobre el món de la comunicació i les TIC. La xerrada comença a dos quarts de set i es organitzada per la regidoria de la Societat de la Informació.

Saül Gordillo va publicar l'any passat el llibre 'Nacio.Cat' que fa un repàs del procés per aconseguir el dominici.cat i també fa un repàs de la història de la Internet catalana. Saül Gordillo, és nascut a Calella, i ha estat molt vinculat a la comarca per la seva tarjectòria professional a El PUNT i també per haver estat un dels promotors de la revista Reporter. Actualment dirigeix l'Agència Catalana de Notícies, un càrrec que li van proposar just quan estava escrivint 'Nació.Cat'.

Jordi Marín, director del consorci Maresme Digital TV, va obrir el cicle de 'vespres digitals' parlant de la TDT local. Les properes setmanes hi ha convidats els arenyencs Enric Sierra, responsable de l'edició digital de la Vanguardia, i Antoni Esteve, president del grup de comunicació Lavínia.