Notícies

Dijous  24.07.2008  06:00

Antoni Miró exposa a diversos espais de Xàbia

L'obra de l'artista es podrà veure a tres sales i al carrer

Men?ame
 

L'obra d'Antoni Miró s'exposa a partir d'avui a diverses sales i espais urbans de Xàbia. Sota el títol 'Viatge a Xàbia', la mostra s'inaugura amb un seguit d'actes que passaran per les tres sales que l'acullen. A les vuit del vespre es farà la inauguració al Museu Soler Blasco; a dos quarts de nou, a la Casa de Tena; i a les nou, a la Casa del Cable. A més, les escultures de l'artista alcoià es podran veure a les Duanes de la Mar, al Passeig de la Marina i a la plaça de l'Església.

D'aquesta manera s'incorpora el conjunt de l'exposició als espais urbans i s'ofereix a la ciutadania una bona oportunitat per gaudir de les arts plàstiques de Miró.

A la Casa de Tena s'hi exposarà la producció més recent de Miró, al Museu Soler Blasco, les obres que fins fa poc es podien veure al Castell de Santa Bàrbara d'Alacant i que formen part de l'exposició anomenada 'Un viatge a Grècia', i a la Casa del Cable s'hi veurà una selecció retrospectiva des del 2002 fins ara. Als espais urbans de la ciutat de la Marina Alta, s'hi han instal·lat escultures corresponents a diferents èpoques d'Antoni Miró.

'Viatge a Xàbia' es podrà veure fins el 15 de setembre. Actualment, Miró exposa una trentena d'obres a la mostra 'Transeünts de silencis', al Museu Nacional de Belles Arts de l'Habana, a Cuba.