Notícies

Dilluns  07.07.2008  17:12

El PP pren la batllia de Dénia al PSPV gràcies a un trànsfuga

Men?ame
 

Paqui Viciano (PSPV) ha perdut avui la batllia de Dénia (la Marina Alta) per una moció de censura promoguda per l'oposició, amb l'ajut d'un trànsfuga socialista. La nova batllessa és Ana Kringe (PP). En aquesta entrevista, feta fa pocs dies, Viciano diu que, darrere la moció, hi ha interessos urbanístics. Viciano havia frenat aquests darrers anys la construcció de vint mil pisos nous i s'havia negat a deixar construir a les Marines i a les Rotes.

La moció s'ha aprovat en un ple extraordinari molt tens que ha durat quasi dues hores, amb els vots a favor del PP, Gent de Dénia, Partit Social-Demòcrata i el trànsfuga socialista, Juan Carlos Collado.

Dénia té uns 50.000 habitants i en aquesta legislatura tenia un govern de coalició entre PSPV i Bloc Nacionalista Valencià. Si els temors de Viciano esdevenen reals, és prevista la construcció de vint mil pisos nous de segona residència. Ara mateix la primera línia de la costa és saturada, i pot passar que hom comenci a construir a la segona línia i a l'única zona verge que resta, les Rotes.