Presenten la reedició dels reculls de cançons ‘Virolet Sant Pere’ i ‘Virolet Sant Pau’

VilaWeb
Redacció
28.05.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’editorial Publicacions de l’Abadia de Montserrat presentarà a dos quarts de vuit del vespre a l’Escola Municipal de Música la nova edició de dos històrics reculls de cançons i jocs tradicionals, ‘Virolet Sant Pere’ i ‘Virolet Sant Pau’, elaborat per la pedagoga Montserrat Busqué.
La princpal novetat és que aquesta reedició va acompanyada en cada un dels dos llibres, d’un CD amb totes les cançons.La direcció musical i els arranjaments ha estat a càrrec del músic Joan Figueres. En la realització dels dos cds hi han participat, a més de Joan Figueres, els cantants Miqui Jiménez i Roser Cabacés, però cal destacar la intervenció d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich, de la Garriga.

En l’acte de presentació hi intervindran, entre d’altres, el musicòlec Jaume Ayats, la directora de l’editorial, Anna Maria Macià, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de la Garriga, Juanjo Montferrer, i l’autora dels cançoners, Montserrat Busqué. La Llibreria Àgora portarà exemplars per a vendre.

Enllaços
Escola Municipal de Música Josep Aymerich
Publicacions de l’Abadia de Montserrat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any