Notícies

Dilluns  26.05.2008  15:23

Quatre morts en un accident en el nou estadi del València

Dos treballadors més han quedat ferits quan s'ha desplomat la bastida sobre la qual treballaven

Men?ame
 

Quatre treballadors han mort quan han caigut des d'una altura de 12 metres en les obres del nou Mestalla. Segons la policia local, l'accident s'ha produït quan s'ha desplomat la bastida sobre la qual treballaven. Dues persones més han quedat ferides. En un primer moment es parlava de dues víctimes mortals i dos ferits, que han estat traslladats a l'hospital en estat molt greu. Finalment però, han mort. Fins a la zona s'hi han desplaçat set dotacions de bombers i dues ambulàncies.

Els dos treballadors que han mort a l'hospital han estat traslladats a l'hospital La Fe i el Clínic de València. Els greus politraumatismes que patien els han provocat la mort.

Segons UGT, l'accident s'ha produït 'per un error en l'execució de la maniobra de col·locació de la bastida en una de les torres' i afegeix que 'no sembla que es tracti d'un problema de seguretat'.

Les obres

Les obres del nou estadi del València van començar l'1 d'agost de l'any passat i des d'aleshores el recinte ha estat envoltat per tanques. Els treballs els fan una unió temporal d'empreses (UTE) de Grupo Bertolín i Fomento de Construcciones y Contratas (FCC). La intenció inicial és inaugurar-lo la temporada 2009-2010.