Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  20.05.2008  19:55

Les fantasies de Mireia Galindo, del bloc al llibre

Men?ame
 

Entre l'abril de 2006 i el juny de 2007 una jove professora d'institut anomenada Mireia Galindo va explicar les seves experiències, fantasies i pensaments més íntims al bloc eròtic més seguit de la xarxa catalana (amb permís del Diari Vermell). Però, en realitat, Mireia Galindo era un personatge fictici i els dos autors del bloc van decidir sortir de l'anonimat ara fa dues setmanes amb una entrevista al programa 'Digitals' de COMRàdio. 'Mireia Galindo', de fet, són Manel Riu i Mir Roy, una parella de professors de secundària de Benavarri (Ribagorça) que, a més de descobrir la seva identitat, també ha revelat que al darrere del bloc hi havia un projecte literari, Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos), publicat per Cossetània, que demà es presenta a Barcelona. Riu i Roy ja tenien les trames i els personatges preconcebuts, però abans d'escriure el llibre van decidir publicar un bloc per observar com hi responien els internautes. Amb aquest material, els dos autors han modificat i reescrit la novel·la.

El bloc de Mireia Galindo (amb Twitter inclòs) forma part d'un bon grup de pàgines en català on els autors plasmen per escrit experiències i fantasies sexuals, reals o fictícies. La primera que va obtenir una bona legió de seguidors va ser el Diari Vermell, un bloc escrit en una primera època per la Sònia i, posteriorment, per la Mia. I l'últim a sumar-se a la bloquesfera eròtica catalana, amb considerable empenta, ha estat el Diari sexual d'una ebrenca a la ciutat. Però enmig n'hi ha molts més, de blocs picants, tal com es pot comprovar en aquesta secció de Nosaltres.cat o en aquest directori de Sexe.cat.

A la foto, feta per Núria Masdéu, hi ha les 'calcetes del pollet' de la Mireia Galindo, que se sortejaran a la presentació del llibre de demà.