Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  15.04.2008  06:00

Christelle Enguix presenta el seu primer llibre de poemes a Gandia

Amb el recull 'L'arbre roig' va guanyar el XXVI Certamen de Poesia Ciutat de Benicarló

Men?ame
 

La llibreria Ambra i Brosquil Edicions presenten el llibre L'arbre roig de Christelle Enguix, guanyadora del XXVI Certamen de Poesia Ciutat de Benicarló 2006 (Baix Maestrat). L'acte, que tindrà lloc a la llibreria de Gandia, el 18 d'abril, a les 20 hores, anirà a càrrec de la poeta, que és nascuda a París i viu a Beniarjó, i per l'escriptor i crític literari d'Oliva Josep Lluís Roig.

Christelle Enguix va aconseguir el primer premi del XXVI Certamen de Poesia Ciutat de Benicarló, dotat amb 1.000 euros i una placa commemorativa amb aquest recull. L'acte de lliurament del premi, convocat per la Regidoria de Cultura de Benicarló, va tenir lloc al Centre Cultural Convent de Sant Francesc a finals de 2006.

Christelle Enguix (París, 1971) viu a Beniarjó i és diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de València. Actualment treballa a l'Ajuntament de Gandia i estudia Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. L'arbre roig és el seu primer poemari extens del qual l'autora explica que és el resultat d'una recerca interior en què intenta descodificar les emocions per transformar-les en paraules i on s'interroga sobre el sentit últim de les coses.

Anteriorment, la poeta saforenca ja havia aconseguit un premi al certamen "Solstici d'Estiu" de Manises (Horta Oest), i havia publicat el recull de poemes "Com l'aigua de la nit dins una rosa amarga", a l'antologia Lletra Valenciana.