Notícies

Dilluns  09.07.2001  14:00

Commoció al món internauta per la mort de Jordi Vendrell, un dels grans divulgadors d'internet al nostre país

Men?ame
 

El periodista Jordi Vendrell ha mort diumenge a Barcelona a l'edat de 54 anys, per una insuficiència respiratòria aguda. Vendrell estava convalescent d'una operació que l'havia matingut apartat des del 19 de maig del seu programa a Catalunya Ràdio. Des de L'Internauta, Vendrell havia esdevingut un dels màxims difusors d'internet al nostre país. L'Internauta va apareixer en la graella de Catalunya Ràdio el setembre del 1995 i va ser el primer programa dedicat en la ràdio a Internet que es fèia al nostre país. Per aquesta tertúlia han desfilat els darrers anys pràcticament tots els protagonistes de l'actualitat relacionada amb la xarxa. Podeu escoltar tots els programes d'aquesta temporada, en real audio o mp3, des de www.internauta.net. També des d'aquesta pàgina es poden enviar missatges sobre Vendrell a la llista de correu del programa.

Vendrell havia estat un dels renovadors de la històrica Ràdio Joventut i era una de les grans veus de les emissores de la Generalitat on havia conduit programes ja mítics de Catalunya Ràdio, com "El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico", "El mínim esforç" o la tertúlia "L'Orquestra".


----------

+ A Catalunya Ràdio: L'Internauta .+ A Europa Press: Mor als 54 anys el periodista Jordi Vendrell a causa d'una insuficiència respiratòria .


+ Al Diari de Barcelona: Mor Jordi Vendrell, un dels pioners del periodisme digital a Catalunya .
+ A La Vanguardia: Fallece el periodista Jordi Vendrell, pionero divulgador de Internet en Cataluña .


+ A La Malla: Internet perd el periodista Jordi Vendrell .Men?ame