Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  01.02.2008  06:00

Els blocaires de les Terres de l'Ebre s'apleguen a l'Ebrebloc

Les jornades versen sobre les possibilitats dels blocs com a recurs educatiu i sobre les relacions entre blocs i política

Men?ame
 

Encara amb les impressions de la Catosfera del cap de setmana passat, tinguda a Granollers, avui s'inaugura a Tortosa l'Ebrebloc, la segona reunió anual dels blocaires de les Terres de l'Ebre. Els assistents podran participar en una taula rodona sobre les possibilitats dels blocs en l'educació (avui al vespre), i en una altra de titulada Polítics amb blocs o blocs de polítics? (demà, a Roquetes).

Alguns blocaires força coneguts ja s'han compromès a assistir-hi, com Marc Vidal o els autors del bloc eròtic Mireia, que va arribar a tenir força lectors i que aviat es publicarà en llibre. Jordi Abad hi farà un taller de podcast.

A les jornades, també s'hi presentarà la nova associació Blocaires Ebrencs, que acaba d'obrir el portal Ebresfera.cat. Cal tenir present que a les Terres de l'Ebre els blocs hi han arrelat amb força: en un any s'han triplicat, de manera que ja n'hi ha més de dos-cents setanta.