‘My way’, de J. A. Salgot, comença el seu camí

  • VilaWeb TV parla amb el director del film

VilaWeb
Redacció
28.01.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘My way’, el cinquè film de Josep Antoni Salgot, s’estrena aquesta setmana. Narra la història d’un gàngster de Castelldefels que vol canviar d’estil de vida i descobreix que el seu pare, amb qui fa anys que no es parla, té Alzheimer. En aquest vídeo, Salgot explica que el film retrata ‘la vida real’ i que l’ha rodat en català perquè l’idioma ja no és un obstacle ‘per a entrar als mercats internacionals’.Ariel Casas, Sílvia Marsó, Susanna Fawaz i Joan Dalmau n’interpreten els papers principals. La banda sonora, centrada en el tema ‘My way’ de Frank Sinatra, és de Joan Miquel Oliver (d’Antònia Font), amb les col·laboracions de Jaume Sisa i Dolo Beltran (Pastora).

El film s’ha rodat, segons el director, ‘amb un estil propi’: amb tan sols dues càmeres petites d’alta definició, sense trípodes ni ‘travellings’, i amb un tractament digital del color molt acurat, en la postproducció. Per Salgot, ‘la tecnologia abarateix els costos’ i fa que un hom pugui ser ‘més experimental i lliure’.

Josep Antoni Salgot, nascut a Aiguafreda (Vallès Or.) es va fer conèixer l’any 1979 amb ‘Mater Amatisima’, film protagonitzat per Victoria Abril i seleccionada al festival de Canes. Abans de ‘My way’ havia dirigit ‘Dama de Porto’ (2001).

Enllaços
My Space de Joan Miquel Oliver.
Dossier de premsa (en PDF).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any