Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.11.2007  17:25

L’Ajuntament de la Bisbal no inaugurarà El Mundial de forma oficial

El PSC reclama que es tingui en compte el compromís institucional

Men?ame
 

Les diferències de criteri entre l’actual govern bipartit i el grup del PSC a l’oposició es tornen a evidenciar amb la inauguració del teatre-cinema Mundial. Segons l’exalcalde Romaguera, només per la quantitat d’implicats que han intervingut i per l’espera ciutadana, és necessària una inauguració que compti amb tots els actius socials del municipi. Per contra, el govern considera que és més important el repte de posar en servei l’equipament i solucionar un dèficit al municipi per inaugurar-lo més endavant “de forma lluïda”.

Segons l’alcalde Sais “no és una cosa que ens tregui la son”. El batlle explicava que “ens preocupa molt més tenir-lo condicionat del tot” i va recordar que ja s’ha obert per les audicions de les escoles i per la festa final del Patronat d’Esports. La regidora del PSC Dolors Güell, va manifestar que pel seu grup és més important el sentiment de les persones que no “el poder” i que creuen que es podria fer una inauguració comptant amb les entitats i que els bisbalencs hi assistissin “sense pagar durant tot un mes”. L’actual regidora de Cultura, Núria Anglada (CiU), va intervenir per explicar que els primers actes que s’hi duran a terme seran el 15 i 16 de desembre i va dir que el que la gent de la Bisbal demana “és que hi hagi activitat podent anar a teatre o a un concert” mentre Romaguera seguia reclamant un “compromís institucional”.

Les obres d’El Mundial van començar sota el govern d’Albert Vancells (CiU) i el van seguir els mandats d’Antoni Gustems (PSC) i de Ramon Romaguera (PSC) fins l’acabament definitiu durant el mandat de l’actual batlle, Lluís Sais (ERC). En anys, significa que l’obra ha tardat més de dues dècades en acabar-se.