Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  21.09.2007  00:04

Marc Gomar guanya el primer premi internacional de relat breu ‘La lectora impaciente’

Men?ame
 

El periodista i col·laborador de Vilaweb Ontinyent, en la secció Brossa d’avui, ha guanyat el premi de relat breu en valencià que per primera vegada es convocava dintre dels guardons de La lectora impaciente. El relat premiat, ‘La involució de l’espècie’, s’ha publicat en un llibre electrònic de descàrrega gratuïta que podeu trobar en aquest enllaç. El lliurament dels premis internacionals ‘La lectora impaciente’, que organitza l’argentina afincada a Gandia Adriana Serlik, serà aquest divendres 21 de setembre a la Casa de Cultura de Gandia, a les set de la vesprada.

El periodista beniatgí de GandiaTV s’enduu un llenç de Míriam Rodríguez i un cap de setmana a una casa rural a Fleix com a premi. ‘La involució de l’espècie’ és el tercer relat que seleccionen a l'autor en 2007 per a la publicació, després que el portal www.relatsencatala.com incloguera ‘Alcalde’ al llibre ‘10x10 microrelats’ i l’Associació de Joves Escriptors en Llengua Catalana escollira ‘Delits i delictes’ per a la publicació en la seua crida anual, enguany de temàtica eròtica.
Aquest és el segon premi que obté Marc Gomar en dos anys a la ciutat ducal, ja que l’any passat guanyava el primer concurs de missatges de mòbil amb el següent sms: ‘Era possessiu, ara un pronom feble. Un article, un predicat al desert. Un sintagma poc nominal, una oració gens copulativa. Subjecte sense temps... Verbal’. Gràcies al premi va cursar a Madrid un curs de creació literària de la mà de la guanyadora més jove del premi Planeta, Espido Freire.
Enhorabona, Marc!