Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  25.07.2007  11:30

El Consell de Mallorca atura una part de les obres de So n'Espases

Un informe tècnic hi situa restes arqueològiques

Men?ame
 

El Consell de Mallorca ha ordenat que s'aturin, de manera cautelar, les obres de construcció d'una part de l'hospital de So n'Espases. La decisió s'ha acordat després de fer-se públic un informe tècnic que avala la presència de restes arqueològiques romanes al solar on s'edifica el nou hospital. La zona comprèn l'àrea que hauria d'ocupar l'aparcament del centre hospitalari i diferents serveis. Aquesta és la segona paralització de les obres de l'hospital.

El mes de maig passat el Consell ja va aturar les obres d'una altra part de l'hospital per una presumpta destrucció de patrimoni arqueològic. Tanmateix, l'empresa constructora continua edificant a la zona que no ha quedat afectada per les suspensions.
Per altra banda, el govern balear està estudiant la viabilitat econòmica, urbanística i sanitària del projecte per adoptar una resolució definitiva que podria passar per aturar aquest projecte i recuperar el de reforma de l'actual hospital de Son Dureta, tal i com es va comprometre el president, Francesc Antich, en el discurs d'investidura a principis de juliol.