Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  23.05.2001  22:45

L'audiència de Barcelona arxiva el cas per suborn contra l'ex conseller Jaume Roma per la construcció d'un xalet a Canovelles

Men?ame
 

L'Audiència de Barcelona ha acordat l'arxiu definitiu del procediment contra l'ex conseller de la Generalitat de Catalunya Jaume Roma en relació als presumptes suborns amb els quals hauria aconseguit la construcció d'un xalet a Canovelles (Vallès Oriental) amb un preu avantatjós.


El tribunal de la secció sisena ha resolt en una interlocutòria desestimar el darrer recurs presentat contra l'arxiu acordat pel jutjat d'instrucció número 4 de Granollers (Vallès Oriental) el desembre passat.


Segons la recurrent, existien indicis del delicte de suborn perquè no s'havia demostrat com havia fet front al pagament del xalet en qüestió i perquè va haver un tracte de favor per la seva relació amb l'empresa Tradsa, de la qual era representant legal. En aquest sentit, la Sala entén que durant la llarga instrucció de la causa, es va demostrar que Roma havia abonat 41,9 milions de pessetes, i segons l'arquitecte, en el projecte d'execució es va fixar una quantitat de 19 milions de pessetes, i que el preu real es veuria increment en un 50 per cent.