Divendres vinent es presenta el segon receptari de cuina de l’Erm de Manlleu

  • La presentació farà en el marc del tercer Tast Gastronòmic, que forma part de les festes del barri de l'Erm

VilaWeb

Redacció

05.06.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La capital del Ter tornarà a oferir una mostra de la cuina universal el proper divendres, 8 de juny, amb la presentació del segon receptari ‘Cuines des de l’Erm de Manlleu’. El recull de receptes es presentarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça del Mercat Municipal de Manlleu, en el marc del Tast Gastronòmic, que tindrà lloc durant tota la tarda al mateix espai. El Tast Gastronòmic és un esdeveniment culinari, cultural i social en el qual els veïns i les veïnes de Manlleu presenten els plats que han preparat.Les persones que hi assisteixen poden tastar els plats a un preu popular: per un euro, tres tastets.

Aquest any el Tast Gastronòmic arriba a la tercera edició i començarà a partir de les sis de la tarda. El tast forma part dels actes de les festes del barri de l’Erm de Manlleu, que organitza Fem Barri i que se celebren el segon i el tercer cap de setmana de juny. Fem Barri és la coordinadora d’associacions del barri de l’Erm, integrada per:

– L’associació de Veïns del barri de l’Erm

– L’associació L’Ordit

– L’A.C.A Penya Flamenca de Manlleu

– L’A.F.A Miquel Martí i Pol

– Jameiat Essalam.

– CITE-CCOO.

L’Institut de Desenvolupament de l’Erm de l’ajuntament de Manlleu participa en el Tast Gastronòmic amb l’edició del segon receptari, que recull les receptes presentades pels veïns i les veïnes de Manlleu al tast de l’any passat. El receptari ‘Cuines des de l’Erm de Manlleu’ que es presenta aquest any consta de 52 receptes:

19 primers plats: salmorejo, truita d’all amb menta, xató, truita de bacallà amb espàrrecs, truita de patates i xampinyons, gaspatxo andalús, nius de pasta de full, migas de pa, migas rubias, truita de patates, fideuà, arròs amb pollastre, truita amb rom, pebrots del piquillo farcits de tonyina, musclos amb verdures, pizza de tonyina, canelons, pizza de carn picada i pop a la gallega.

16 segons plats: pollastre amb gambes, Nius, farcit de carn, conill adobat, mandonguilles amb samfaina, tagín de verdures i xai, mandonguilles amb sípia i xampinyons, calamars farcits de carn picada amb arròs, pollastre amb bolets, costella de porc estofada, tagín de vedella amb fruits secs, nyam, pollastre amb prunes, conill amb xampinyons, tagín de carn picada de vedella i trid amb pollastre.

14 postres: Rotlle de xocolata, crema de préssec, llet fregida, masaman amb mel, pastís de pinya amb nata, assafa (cuscús dolç), arròs amb llet, magdalenes casolanes, coca, rosquilles de pinyonada, pastís de poma, pastís de taronja amb merenga, bavaresa de llimona amb crema de maduixes i pastes de mel.

i tres receptes més: msamen, te amb menta i jobza.

El receptari es podrà adquirir durant el tast gastronòmic mitjançant un donatiu de tres euros, destinat a Fem Barri. La presentació del llibre, a 2/4 de 7, anirà càrrec d’Aina Núñez, Anna Piella i Ouafae Dabbou. La benvinguda la farà la regidora en funcions de Cultura i Participació Ciutadana de Manlleu, M. Rosa Collell.

Ens ajudeu a fer un plató?

Fem una gran inversió per a construir un plató televisiu i poder oferir-vos així nous formats audiovisuals de qualitat.

Gràcies per fer-ho possible.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem