Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  14.05.2007  09:23

Gairebé totes les poblacions del Pla d'Urgell ja compten amb inscrits a la campanya “Sumen-nos al mapa per un Estat Propi"

La pàgina d'adhesió es va obrir fa uns 15 dies

Men?ame
 

Catorze dels setze municipis del Pla d'Urgell ja compten amb persones de la seva població que s'han adherit a la campanya “Sumen-nos al mapa per un Estat Propi”. De moment són 124 persones del Pla d'Urgell, el que suposa al voltant d'un 0,35% de la població de la comarca, els que s'hi han apuntat. En termes absoluts Mollerussa és la que té més inscrits, 45, un 0,34%, tot i que és Vilanova de Bellpuig qui té el percentatge relatiu més alt, el 1,284%, amb 14 inscrits.

A més a més Vilanova, en termes absoluts, és la segona població del Pla amb més persones inscrites en aquesta campanya que, de moment només per internet, pregunta a la ciutadania qui votaria a favor d'un estat propi.
Per saber si a la vostra població hi ha persones que donen suport a aquesta campanya només cal que aneu a l'apartat “Adhereix-t'hi” i seleccionar Territori, Comarca i Població. A partir de la població triada, i per proximitat, marcant damunt la bandera nacional, trobareu les dades de cada municipi de la comarca que compta amb inscripcions. S'hi a més de la selecció anterior ompliu la resta de dades us haureu adherit a la campanya que, a l'hora d'editar aquesta notícia, compta amb 9.439 inscrits . Una iniciativa engegada per Alexis Vizcaino i que compta amb pàgina pròpia, http://www.estatpropi.cat, des del passat 25 d'abril, tot coincidint amb el 300 aniversari de la batalla d'Almansa.
Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d'Urgell o a qualsevol de les locals.