Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  19.04.2007  06:00

El missioner mossèn Jordi Mas és distingit amb un Premi de cooperació internacional

Men?ame
 

Mossèn Jordi Mas i Castells (la Garriga, 1930), que treballa al nord del Camerun com a missioner, ha estat guardonat amb el primer Premi del Consell Comarcal del Vallès Oriental de cooperació internacional pel desenvolupament humà 2007. El premi, concedit a proposta de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana –agermanat amb Belangoua–, es lliurarà el dijous 26 d’abril a les nou del vespre a la sala Tarafa de Granollers.

El lliurament es farà en el decurs de la gala de lliurament del Vallesà de l’any 2006 que organitza el periòdic El 9 Nou.
Aquest nou guardó té per objecte distingir les persones i les institucions, especialment relacionades amb el Vallès Oriental, que participen en projectes de cooperació internacional pel desenvolupament humà. Aquesta és la primera ocasió en què s'atorga aquest premi, que té una dotació econòmica d’onze mil euros, import que el beneficiari ha de destinar a projectes relacionats amb l’objecte de la concessió.
Jordi Mas i Castells fa més de 45 anys que viu i treballa de forma desinteressada a l’Àfrica per contribuir a una societat més justa i solidària. Fa un treball constant i d’estil senzill, impulsa la construcció de pous d’aigua, cuines solars, escoles, alfabetització i obres en el camp de la sanitat, entre d’altres.