Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  03.04.2007  00:01

Albaida celebra els deu anys d'Agermanament amb la ciutat francesa Ruelle sur Touvre

Men?ame
 

Més de setanta-cinc persones, entre les quals l’alcalde i regidors de l’ajuntament d'Albaida viatjaran del 4 al 9 d’abril, a la ciutat agermanada de Ruelle sur Touvre, per a celebrar el Xé aniversari de l’agermanament. Encara que els primers contactes es van realitzar en 1995, va ser en maig de 1997 que es va signar la carta europea d’agermanament entre aquests dos ciutats. Des d’aleshores, s’han realitzat moltes activitats conjuntes.

Tots els anys, un grup d’albaidins i d'habitants de la ciutat francesa comparteixen unes dies de festa, en què es realitzen exposicions, tallers, viatges turistics, etc. Cal destacar sobre tot l’intercanvi de joves que es ve realitzant regularment entre les joves de l’institut d’Albaida i el de Ruelle. El comité d’agermanaments d’Albaida és el responsable de l’organització de totes les activitats de l’agermanament, actualment presidit per Toni Gil acompanyat per Javier Martinez com a vicepresident.
Per a celebrar el desé aniversari de l’agermanament s’ha organitzat a Ruelle un programa especial. Hi ha programades dos excursions, una a la vall del Loira i l’altra a la costa Girondina. Diumenge es realitzarà una recepció oficial entre els representants dels comitès i els ajuntaments dels dos pobles, i es plantarà en el parc de la plaça Montalembert un pal commemoratiu dels deu anys d’agermanament.