Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.03.2007  06:55

El govern espanyol adjudicarà la terminal sud del Prat mig any més tard del temps previst

Men?ame
 

La ministra de Foment espanyola, Magdalena Álvarez, va dir que l'assignació de la nova terminal sud de l'aeroport del Prat es decidirà el setembre, mig any després del temps previst. En unes declaracions a TVE, Álvarez també va prometre d'escoltar totes les veus abans de decidir res i va dir que tant la Generalitat com la iniciativa privada participarien en la gestió de l'aeroport, encara que no va concretar com. Doncs això reclama José Montilla.

Fins ara, dues aliances àeries s'han interessat per la terminal sud, encara que no han fet cap proposta concreta. Són Oneworld, encapçalada per Ibèria i British Airways, i Star Alliance, encapçalada per Lufthansa i Spanair. Aena estudia repartir la nova terminal entre les dues aliances.

L'empresariat català s'està mobilitzant per a reclamar que el Prat sigui un centre de connexions intercontinentals i prepara un acte per al 22 de març. Paral·lelament, l'Associació Catalana de Professionals ha començat una campanya per aconseguir aquest mateix objectiu.